× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Posledné hodiny prestupového obdobia s Timeoutom


14.02.2021

Aktuálna sezóna Tipos extraligy sa pomaly blíži k záveru základnej časti. Každoročne sa jednotlivé tímy pred play-off snažia posilniť svoje kádre, aby vo vyraďovacej fáze docielili čo najlepší výsledok. Spolu s príchodom pätnásteho februára majú kluby posledné možnosti na zrealizovanie transferov a tým doplniť mužstvá tak, aby zvládli náročný boj o titul. Počas záverečných hodín prestupového obdobia budeme pravidelne aktualizovať informácie o najnovších posilách jednotlivých celkov.

 

16.2.2021 - 15:45  Ivan Vishnevsky sa stal novou akvizíciou HK Poprad. Skúsený Rus si zahral päť zápasov v NHL a šestnásťkrát sme ho mohli vidieť v reprezentačnom drese. 

 

16.2.2021 - 10:10 HC´05 Banská Bystrica sa bude v ďalšom priebehu sezóny spoliehať na služby kanadského obrancu Tannera Jaga. Pre dvadsaťšesťročného hráča pôjde o prvé pôsobenie mimo zámorských súťaží. V aktuálnom ročníku odohral len šesť duelov v ECHL, v nich si pripísal dva body. Vedenie spod Urpína taktiež oznámilo návrat Félixa Petrinca z Levíc a posilnenie na brankárskom poste v podobe Adama Nagya, ktorý začal sezónu pod Zoborom, pokračoval v Skalici a teraz posilňuje tím trojnásobného majstra.

 

16.2.2021 - 00:01 Práve sa skončilo prestupové obdobie Tipos extraligy, čo znamená, že tímy nemajú môžnosť ďalšieho posilnenia kádrov. V priebehu dnešného dňa môžeme očakávať ešte nejaké informácie ohľadom nových akvizícií zo včerajška. 

 

15.2.2021 - 20:30 Zemplínčania s ďalšími dvoma posilami! Tentokrát sa jedná o dvoch slovenských hráčov, Lukáš Lačný z bratislavského Slovana a Romana Karaffu, ktorý sa vracia zo Švajčiaska opäť na Slovensko.  

 

15.2.2021 - 19:55: HKM Zvolen posilnil na brankárskom poste. Okrem Rahma a Trenčana bude súčasťou tímu spod Pustého hradu aj fínsky gólman Aleksanteri Heiskanen. Tím trénera Oremusa doplnil aj navrátilec František Gajdoš.

 

Z tímu HC´05 Banská Bystrica odchádza brankár Rabčan, z Michaloviec Vladimír Glosár. Obaja menovaní budú pôsobiť v prvoligovom Humennom.

 

15.2.2021 - 17:35: Oficiálne potvrdili príchod nových hráčov do svojho tímu aj HC Košice. V metropole východu bude do konca sezóny pôdobiť Marcel Štefančík. Pre sedemnásťročného talentovaného centra pôjde o vôbec prvé pôsobenie medzi seniormi. Okrem mladého forvarda prichádza aj Colin Jacobs, ktorého si fanúšikovia Tipos extraligy môžu pamätať z minuloročného pôsobenia v drese Popradu. Košičania taktiež informovali o odchode Andreja Kissa, ktorý bude hosťovať v Liptovskom Mikuláši do konca aktuálneho ročníka.

 

15.2.2021 - 14:50: Michalovce pred play-off rozšírili káder o ďalších dvoch hokejistov. Líšku na hrudi bude nosiť navrátilec Radoslav Mesároš, ako aj krídelník Matias Lahtonen, ktorý prichádza na východ Slovenska z Fínska. Pôsobenie v Tipos extralige bude pre neho vôbec prvé mimo krajiny tisícich jazier. 

 

15.2.2021 - 13:15: Ďalšiu novú tvár Tipos extraligy uvidíme v drese Popradu, avšak meno akvizície Podtatrancov sa dozvieme v priebehu zajtrajšieho dňa. 

 

15.2.2021 - 11:30: Prvou novou tvárou posledného prestupového dňa v Tipos extralige je Simon Fredriksson, ktorý bude pôsobiť v DVTK. Dvadsaťsedemročný robustný obranca v aktuálnom ročníku neodohral ani jeden duel. Svoju minulosť strávil v rodnom Švédsku, sedem zápasov odohral v Nórsku a v posledných rokoch si vyskúšal dánsku najvyššiu súťaž.  

 

14.2.2021 – 21:00:  V uplynulých dňoch sme mohli sledovať príchod Marcela Petrana do Košíc, odchod pätice zámorských hráčov z Liptova či posilnenie Nitry v podobe brankára O´Connora a navrátilca Filipa Bajteka. Pred play-off nezaháľa ani Trenčín, ktorý doplnil mužstvo o Ryana Devinea, ten by mal mať v kolektíve trénera Pardavého jasnú úlohu – brániť spoluhráčov tvrdou hrou a nemal by sa báť zhodiť rukavice. V neposlednom rade netreba zabudnúť na Nové Zámky, kde bude pôsobiť Setven Iacobellis a nové tváre uvidia aj fanúšikovia Detvy, kde prichádza Brett Ferguson, ale aj skúsený gólman Alexander Lazushin. Eduard Šedivý spolu s mladým brankárom Conradom Mölderom sú novými akvizíciami Michaloviec. 

PODOBNÉ ČLÁNKY